Novinka Los Křupos KROTONOS
Pokud rádi zdravě vaříte zeleninové polévky, milujete zeleninové saláty a oblíbili jste si zdravé proteinové svačinky Los Křupos, pak je novinka KROTONOS vyvinutá doslova na míru, pro Vás. Proteinové krutonky KROTONOS do polévek a salátů vycházejí ze složení oblíbených Kejksů, mají obdobnou chuť, stejný obsah proteinů a stejné zdravotní benefity. Jsou pečené upraveným postupem, který zajistí, že KROTONOS v polévce zůstávají krásně křupavé.
KROTONOS jsou špičkovým proteinovým zdrojem pro zdravý životní styl a pro zdravou životosprávu nebo redukční diety. Již tradičně si uchovává řadu benefitů pro sportovce, KROTONOS umožňuje sportovcům chuťově příjemnou kombinaci s polévkami a saláty, stylově.
Praktické EKO balení
KROTONOS jsme se rozhodli zabalit do praktického EKOnomického i EKOlogického, opakovaně uzavíratelného sáčku bez plastů. 150 g balení představuje 4-6 plnohodnotných porcí proteinových krutonků. Sáček se vejde do skříňky v kuchyni, ale i do batohu nebo do cestovního zavazadla. Nezapomněli jsme ani na outdoorové použití. Takové zdravé vaření v přírodě KROTONOS prostě sluší a je na to připravené, vyladěné.
KROTONOS lehce stravitelné proteiny
Nenechte se mýlit, Los Křupos nejsou jen špičkové rostlinné proteiny pro ženy a pro děti. Chlapi mají tendenci rostlinné proteiny podceňovat, tvrdí, že ty jediné správné jsou živočišné a z masa. No jistěěěěě, rozumíme, chuť masa je pro chlapa nenahraditelná. Fakta a odborné důkazy však prokazují, že pro stavbu svalové hmoty jsou rostlinné proteiny stejně „výkonné“ a svou stravitelností a dalšími zdravotními benefity dokonce živočišné proteiny předčí (zde odkaz na článek odborné podpory Kejksy obsahují skvělý hrachový protein).
Zdravé polévky a saláty s KROTONOS proteiny
Doporučujeme to rozjet s naší oblíbenou zdravou polévkou s KROTONOS z karotky, černé čočky nebo z pórku nebo salátem z červené řepy. Přejeme dobrou chuť a spoustu příjemných zážitků a radost ze sportu s LOS KŘUPOS.
Karotkový krém s proteinovými KROTONOS
- 1 střední cibule
- 1/2 karotky
- 1 kostka zeleninového bujónu
- 70g másla
- 150ml smetany
- Sůl
- Zázvor- malý kousek
- Los Křupos KROTONOS
Na rozpuštěném másle orestujeme nakrájenou cibuli společně s nastrouhanou karotkou a zázvorem. Zalijeme vodou, zasolíme a přidáme bujón. Povaříme do měkka, rozmixujeme do hladka v mixéru, popřípadě přecedíme. Dochutíme smetanou a solí. Servírujeme s krotony Los Křupos.
Salát z červené řepy
- 2 ks červené řepy (velké)
- Listový salát - frisée
- Feta sýr
- Semínka na dozdobení (konopná)
- Sůl, pepř
- Los Křupos KROTONOS
Dresink
- 0.8 dc balsamico krema di Modena
- Šťáva z 1 pomeranče
- Sůl
Uvařenou a oloupanou řepu nakrájíme na tenká kolečka, navrch navrstvíme salátové lístky, obsypeme sýrem feta a zastříkneme dresinkem. Nakonec dozdobíme konopnými semínky, krotony Los Křupos a plátkem sušeného masa. Salát můžete vyměnit za jiný, taktéž i semínka. Všem přeji dobrou chuť. Vaše Jarka.
Polévka z černé čočky s KROTONOS
Rychlá varianta
- 150 g černé drobnozrnné čočky
- 1 kostka kořeněného zeleninového bujónu
- 0,5 l vody
- 2 vrchovaté lžičky mouky z červené čočky nebo polohrubé mouky
- Los Křupos KROTONOS
Propláchnutou čočku dáme vařit do studené vody, po cca 25 minutách od přivedení k varu přidáme bujónovou kostku a po jejím rozpuštění zahustíme moukou, krátce provaříme a můžeme servírovat posypané porcí (30-50 g) Los Křupos KROTONOS.
Pomalá varianta
Místo zeleninového bujónu použijeme domácí zeleninový vývar: kořenovou zeleninu (mrkev, petržel, pastiňák, celer) nakrájíme na drobné kostičky, dáme do hrnce a cca 2 hodiny pomalu vaříme s kmínem celým česnekem a cibulí. V připraveném vývaru uvaříme do měkka čočku, zahustíme moukou a nakonec podle chuti osolíme a okořeníme majoránkou a pepřem. Posypeme porcí (30-50 g) Los Křupos KROTONOS.
Pórková polévka s KROTONOS
- Pórek
- Máslo
- Polohrubá mouka
- Sůl
- Kmín
- Špetka pepře
- Los Křupos KROTONOS
Pórek nakrájíme na kolečka, která ještě přepůlíme, podusíme na kousku másla zasypeme moukou a rozmícháme se studenou vodou, aby nevznikly hrudky, přidáme sůl, kmín a pepř a vaříme do změknutí pórku cca 20 min. Podáváme s porcí (30-50 g) Los Křupos KROTONOS.
Cuketová polévka s proteinovými KROTONOS
- 1 větší cibule
- 2 střední cukety
- 1 kostka zeleninového bujonu
- 5 lístků máty
- 70g másla
- 1 lžička solamylu
- 1 smetana do omáček ( 15% )
- Sůl, pepř
- Los Křupos KROTONOS
Cibuli a cuketu nakrájíme na kostičky, na másle orestujeme, osolíme, opepříme a zalijeme vodou. Přidáme bujon a krátce povaříme. Poté přidáme mátu a vše rozmixujeme do hladka. Dochutíme solí a pepřem a nakonec zjemníme smetanou. Pokud by se Vám polévka zdála příliš řídká, může se zahustit solamylem. Polévka se velmi krátce vaří a tím si zachová krásnou, zelenou barvu cuket. Nakonec servírujeme s krotony Los Křupos.
Stejným postupem můžeme pripravit cibulovou, pórkový Celeron či mrkvový krém. Pouze vynecháte mátu. Všem přeji dobrou chuť. Vaše Jarka
Sdílejte s námi Vaše recepty a oceníme Vás
Všichni příznivci LOS KŘUPOS, neváhejte a pište nám na zakaznickalinka@fytopharma.cz své oblíbené recepty s Los Křupos KROTONOS. Vaše recepty oceníme hodnotným balíčkem Los Křupos zdarma a recepty budeme sdílet s ostatními. Tak KŘUPNĚTE DO TOHO!