Brynzová pomazánka s uzenou paprikou
Slovenská klasika ve vylepšené verzi. Brynzová pomazánka je oblíbená pro svou bohatou chuť a krémovou konzistenci. My ji posouváme na novou úroveň – s uzenou paprikou a křupavými Los Křupos NUMI. Perfektní rychlá svačinka nebo skvělý osvěžující dip k letnímu grilování.
Co budete potřebovat?
- 200 g brynzy,
- 100 g změklého másla,
- 2 jarní cibulky (nasekané najemno) nebo 2 lžíce čerstvé pažitky,
- 1 lžička mleté uzené papriky,
- špetka soli a mletého pepře k dochucení,
- ředkvičky, okurka nebo jiná zelenina na ozdobu,
- sůl a pepř dle chuti,
- Los Křupos NUMI k zakousnutí.
Jak na to?
- V misce promíchejte změklé máslo s brynzou do hladké konzistence.
- Přidejte nasekanou jarní cibulku (nebo pažitku) a mletou uzenou papriku.
- Dochucujte solí a pepřem – ale opatrně, brynza je už sama o sobě dost slaná.
- Podávejte s Los Křupos NUMI a ozdobte čerstvou zeleninou. Úspěch zaručen.